Στον Ευαγγελισμό η Γεννηματά – “Δε θα διεκδικήσω την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ”

Εκτός της διεκδίκησης της ηγεσίας του ΚΙΝ.ΑΛ. θέτει εαυτόν η Φώφη Γεννηματά, η οποία νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό καθώς η ίδια δήλωσε με ανακοίνωση της προέχει η υγεία της. 

Αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Φώφη Γεννηματά:

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Ανακοίνωση νοσοκομείου

Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, μετά από εκτενείς εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου: Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Η κυρία Γεννηματά νοσηλεύεται από χθες το βράδυ στο 10ο όροφο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» με θεράπουσα ιατρό την Αν. Κοτανίδου.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, στενοί της συνεργάτες της ανέφεραν στο iefimerida.gr ότι όπως είναι ευνόητο, η Φώφη Γεννηματά, δεν πρόκειται να κατέλθει για πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΙσχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Καρπάθου – Λέκκας: «Δεν αναμένεται τσουνάμι, ούτε ισχυροί μετασεισμοί»
Επόμενο άρθροΣαρηγιάννης: Μέσα στο Νοέμβριο θα φτάσουμε 5.000 κρούσματα την ημέρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ