Στους σεισμόπληκτους της Κρήτης ο Αλ. Τσίπρας

Στο Ηράκλειο έφτασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα βρεθεί στις περιοχές που επλήγησαν από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου, στους Δήμους Μινώα Πεδιάδος και Αρχανών Αστερουσίων.

Πρώτος σταθμός του κ. Τσίπρα, όπου αναμένεται σε λίγη ώρα, είναι το Αρκαλοχώρι, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Χουμέρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και τις Μελέσσες του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Στις 14:30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα παρευρεθεί σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και τους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.


Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν στον κ. Αλέξη Τσίπρα ήταν και ένας κάτοικος του Αρκαλοχωρίου ο οποίος τον καλωσόρισε με μία μαντινάδα μέσα από την οποία θέλησε να τονίσει την μεγάλη ανάγκη για βοήθεια από όλους τους πολιτικούς:

“Σας εκαλωσορίζομε και να ‘χεις την υγειά σουμα δες τσ΄αθρώπους τούτους σες σα να ‘ναι τα παιδιά σου”.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠιερρακάκης: Το Ταμείο Ανάκαμψης είναι ένα σχέδιο Μάρσαλ για την Ελλάδα
Επόμενο άρθροΣκυλακάκης: Ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης μέχρι τις 10 Νοεμβρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ