Γεωργιάδης Ζαχαριάδης διασταύρωσαν τα πολιτικά τους «πυρά» για τη συμφωνία με ΗΠΑ

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3 παρουσίασαν τις θέσεις τους για την ελληνοαμερικανική συμφωνία.

Γεωργιάδης: Ως μεγάλη επιτυχία της Ελλάδος χαρακτήρισε τη συμφωνία που υπεγράφη πρόσφατα στην Ουάσινγκτον, ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση αλλά και τις δηλώσεις Πάιατ, τόνισε ότι το κόμμα που εκπροσωπούσε παραδοσιακά τον αντιαμερικανισμό στην Ελλάδα εξάλειψε τον αντιαμερικανισμό.

«Οι ΗΠΑ με όλα τα λάθη που κάνουν, παραμένουν μακράν ο καλύτερος σύμμαχος της χώρας σχεδόν από τη σύσταση του ελληνικού κράτους», τόνισε.

Ζαχαριάδης: «Το ισχυρό χαρτί να διαπραγματευόμαστε με βάση τις γεωπολιτικές εξελίξεις το χάνουμε με τη συγκεκριμένη συμφωνία», ανέφερε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Τόνισε ότι «δεν έχουμε αλλαγή θέσης από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αλλαγή της συμφωνίας όσον αφορά στη διάρκειά της».

«Εμείς δεν θα διχάζαμε κανένα αλλά θα ζητούσαμε και τη σύμφωνη γνώμη της αντιπολίτευσης», ανέφερε ο κ. Ζαχαριάδης.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΌλες οι υπηρεσίες, οι οποίες απευθύνονται προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, θα πρέπει να μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά.
Επόμενο άρθρο«Nομίζω ότι θα έχουμε ένα δύσκολο χειμώνα και στη Βόρεια Ελλάδα ήδη έχουμε μπει», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η αναπλ. υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ