Στην Αθήνα η Άγκελα Μέρκελ στις 28 και 29 Οκτωβρίου

Την Ελλάδα για τελευταία φόρα ως Καγκελάριος θα επισκεφτεί η Άγκελα Μέρκελ μετά από πρόσκληση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Σλοβενίας.

Αυτό ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Ούλρικε Ντέμερ ενώ τόνισε ότι η κ.Μέρκελ θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 28 και 29 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Άγκελα Μέρκελ:

Η κ. Μέρκελ θα φτάσει στην Ελλάδα την Πέμπτη (28/10). Το βράδυ θα έχει δείπνο με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο θα συναντηθεί και την Παρασκευή (29/10) στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ηγετών έχει προγραμματιστεί για τις 12:30.

Κατά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, θα συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις. Θέματα ευρωπαϊκής και διεθνούς πολιτικής και η οικονομική συνεργασία, πρόσθεσε η κυρία Ντέμερ. Η καγκελάριος, την Παρασκευή, θα γίνει δεκτή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ θα συναντήσει και νέους εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΧατζηδάκης: Έρχονται μίνι βρεφονηπιακοί μέσα σε μεγάλες επιχειρήσεις – Τέλος το μπάχαλο στον ΕΦΚΑ
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ