Συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας

Τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη υποδέχεται αυτή την ώρα στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τους εορτασμούς της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Το απόγευμα θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση «Οι αγώνες της Κύπρου για την Εθνική Παλιγγενεσία» που θα πραγματοποιηθεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το πρωί της Τρίτης, 26 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Κύπρου θα παραστεί στη δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Πολιούχου Αγίου της Θεσσαλονίκης και της επετείου από την απελευθέρωση της πόλης το 1912. Στην εκδήλωση θα παραστεί, επίσης, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο κ.Αναστασιάδης θα παραστεί στους επίσημους εορτασμούς για την ημέρα του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, της Επετείου για την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τους Οθωμανούς και του Έπους του 1940, παρουσία της Προέδρου κ. Σακελλαροπούλου, που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τον κ. Αναστασιάδη θα συνοδεύουν κατά τις επαφές του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, ο πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα Κυριάκος Κενεβέζος και ο γενικός πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη Σπύρος Μιλτιάδης.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣτην Αθήνα η Άγκελα Μέρκελ στις 28 και 29 Οκτωβρίου
Επόμενο άρθροΠέραμα: Οι υπηρεσιακές αναφορές των αστυνομικών για την καταδίωξη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ