Δηλώσεις πολιτικών μετά την παρελαση

“Όταν είμαστε ενωμένοι συνειδητοποιημένοι και έτοιμοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή, να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δοκιμασία”, τονισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος στη δήλωσή του για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μετα το τέλος της παρελασης.

“Παρακολουθήσαμε μια λαμπρή στρατιωτική παρέλαση προκειμένου να τιμήσουμε τη μνήμη των ηρώων εκείνων που πολέμησαν και θυσιάστηκαν υπερασπιζόμενοι το πάτριο έδαφος. Αν πρέπει να διδαχθούμε και πρέπει να διδαχθούμε από το παράδειγμα του έπους του ’40 είναι ότι όταν είμαστε ενωμένοι συνειδητοποιημένοι και έτοιμοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή, να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δοκιμασία. Στο πλαίσιο μιας προσπάθειας μεθοδικής στη βάση ενός οργανωμένου σχεδίου που εκπονήσαμε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας η Ελλάδα θα συνεχίσει να θωρακίζεται επεκτείνοντας και εντείνοντας τις αμυντικές συμμαχίες με φίλες χώρες αλλά και αναβαθμίζοντας τα οπλικά συστήματα των ενόπλων δυνάμεων”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος.

“Οι Έλληνες το ’40 άλλαξαν τη ροή της ιστορίας”, τόνισε ο Υπουργός Άμυνας Κύπρου, Χαράλαμπος Πετρίδης.

“Ξεχωριστή για τον ελληνισμό η φετινή χρονιά. Οι Έλληνες το ’40 άλλαξαν τη ροή της ιστορίας. Υπερασπιζόμαστε με αποφασιστικότητα τα εθνικά μας δίκαια. Μεταφέρω την ευγνωμοσύνη του Κυπριακού λαού για τη διατήρηση της ασφάλειας και σταθερότητας”, ο κ. Πετρίδης.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΑποκλειστικό – Ιστορική Τεκμηρίωση Εξουδετέρωση 44χρονης επιζήμιας παραπλάνησης
Επόμενο άρθροΞεκινάει σήμερα στην Ιταλία η σύνοδος των ηγετών των 20 μεγαλύτερων οικονομιών παγκοσμίως

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ