Νέο δυστύχημα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Ποδηλάτισσα παρασύρθηκε από φορτηγό

Ένα ακόμη θύμα σήμερα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, καθώς το πρωί της Τρίτης φορτηγό όχημα παρέσυρε 40χρονη ποδηλάτισσα που κινούνταν στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στην περιοχή της Τούμπας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η 41χρονη διέσχιζε τη Γρηγορίου Λαμπράκη με το ποδήλατό της και τη στιγμή που ο οδηγός του φορτηγού πήγε να στρίψει επί της Αγίου Δημητρίου την παρέσυρε, με αποτέλεσμα το σώμα της να εγκλωβιστεί κάτω από το όχημα. Για τον απεγκλωβισμό της χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο έσπευσε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ καθώς και ασθενοφόρο. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το σημερινό περιστατικό έρχεται να προστεθεί μέσα σε ελάχιστες μέρες, σε αυτό του Σαββάτου με τον άτυχο ντελιβερά, και να προβληματίσει σχετικά με την οδηγική συμπεριφορά, την τήρηση του ΚΟΚ, την κατάσταση του οδικού δικτύου, στη Θεσσαλονίκη.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην πράσινη μετάβαση
Επόμενο άρθροΠΟΕΔΗΝ: Νοσοκομείο εκστρατείας το ΑΧΕΠΑ μετά τη χθεσινοβραδινή εφημερία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ