Από την Εύβοια ξεκινάει η πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα

Από την Εύβοια ξεκινάει η πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις 13 περιφέρειες της χώρας, την οποία επισκέπτονται σήμερα Πέμπτη τρία κλιμάκια του κόμματος, προετοιμάζοντας την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο νησί, την Παρασκευή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να μιλήσει σε κεντρική ομιλία το βράδυ της Παρασκευής στη Χαλκίδα. Σημειώνεται ότι η περιοδεία βουλευτών και υψηλόβαθμων στελεχών στην Εύβοια θα αποτελέσει το μπούσουλα για το πώς θα πραγματοποιηθούν και οι υπόλοιπες περιφερειακές εξορμήσεις στο δρόμο προς το συνέδριο της 24ης με 27 Φεβρουαρίου.

Βασικός στόχος είναι να καταδειχθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι έτοιμος για την επόμενη ημέρα, πως έχει σοβαρές, ριζοσπαστικές, ρεαλιστικές και κοστολογημένες προγραμματικές θέσεις για να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία.

Επικεφαλής σήμερα στην Εύβοια θα είναι ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο τομεάρχης Εσωτερικών, Κώστας Ζαχαριάδης, κι ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρος Αραχωβίτης, οι οποίοι θα συνοδεύονται από τους βουλευτές της περιοχής, Βαγγέλη Αποστόλου και Μίλτο Χατζηγιαννάκη, οι οποίοι και θα συνομιλήσουν με φορείς, εκπροσώπους κοινοτήτων και πολίτες.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣυνεδριάζει σήμερα το υπουργικό Συμβούλιο
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Κατέρρευσε η ψευδοροφή σε σχολική αίθουσα – Δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ