Εξαρθρώθηκε κύκλωμα στην Αττική που διακινούσε κοκαΐνη – Video

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση στον Πειραιά και το Χαλάνδρι, συνελήφθησαν πέντε Έλληνες, ηλικίας 20, 38, 49, 63 και 65 ετών, καθώς και ένας 37χρονος αλλοδαπός. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Παράλληλα, ο 37χρονος και ο 38χρονος κατηγορούνται και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ: ο 65χρονος κατηγορούμενος δρούσε ως αρχηγός και ήταν υπεύθυνος για την ανεύρεση, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε διαφόρους διακινητές στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, καθώς και στον συντονισμό και εποπτεία των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης. Όσον αφορά στον 49χρονο ήταν υπεύθυνος για την αποθήκευση και φύλαξη των ναρκωτικών ουσιών, ενώ ο 63χρονος συγκέντρωνε τα χρήματα από την πώληση των ναρκωτικών. Οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι ήταν υπεύθυνοι για την μεταφορά των ουσιών.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΑστεροειδής πέρασε ξυστά από τη Γη…
Επόμενο άρθροΑνησυχία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης για τα αυξημένα κρούσματα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ