Η Κοπεγχάγη «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα τον ΠΑΟΚ

Οι Δανοί ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και πήραν το πάνω χέρι στη μάχη για την απευθείας πρόκριση στους “16” του Europa Conference League

 Σε ακόμη ένα σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και γνώρισε την ήττα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε υπέρ της όλα τα δεδομένα του ματς με την Κοπεγχάγη, όμως οι Δανοί πέτυχαν την ανατροπή με σκορ 2-1, “έσβησαν” τη δική τους εντός έδρας ήττα από τον Δικέφαλο και πλέον είναι το φαβορί για την κατάληψη της κορυφής στον 6ο όμιλο, άρα και την απευθείας πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Ζίβκοβιτς στο 7′, αλλά στα μετόπισθεν δεν ενέπνεε ασφάλεια και αφού γλίτωσε βέβαιη ισοφάριση στο 14′, δέχτηκε το γκολ στο 34′ από τον Άνκερσεν.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα με το δεύτερο γκολ των Δανών στο 50′, φάση που ξεκίνησε από λάθος του Βιεϊρίνια . Στη συνέχεια ο Δικέφαλος παρά τις απανωτές ευκαιρίες δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από την ομάδα του Γενς Θόρουπ.

 Ο Πολωνός διαιτητής Πάβελ Ρατσκόφσκι απέβαλε στο 94′ με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Μιχαηλίδη και έδειξε κίτρινη στους Σφιντέρσκι, Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Στάγκε, Κρίστιανσεν, Γιόνσον και Κοτσολάβα.

ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη 1-2

Σκόρερ: 7′ Ζίβκοβιτς – 34′ Άνκερσεν, 50′ Μπιέλ

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κρέσπο (62′ Τέιλορ), Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ (87′ Κούτσιας), Κούρτιτς, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Σφιντέρσκι (71′ Άκπομ).

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γιόνσον, Άνκερσεν (75′ Γκάμπριελσεν), Κοτσολάβα, Μπόιλεσεν, Κρίστιανσεν, Ντικς, Στάγκε, Λέραγκερ, Μπιέλ (86′ Μπάλντουρσον), Βιντ (86′ Χέιλουντ), Μπέβινγκ (62′ Γιοχάνεσον).

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες):

Κοπεγχάγη 9

Σλόβαν Μπρατισλάβας 7

ΠΑΟΚ 7

Λίνκολν 0


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣοκ στο 91′ για τον Ολυμπιακό και ήττα από την Άιντραχτ
Επόμενο άρθροΧάπι για τον κορωνοϊό ανέπτυξε η Pfizer: Μειώνει τον κίνδυνο νοσηλείας και θανάτου κατά 89%

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ