ΑΕΚ: «Ο Άρης ήρθε για να τιμωρηθούμε ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Σε απολογία ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague βρέθηκαν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ για να απολογηθούν για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Άρη.

 Στο περιθώριο της απολογίας, η δικηγόρος Ελευθερία Ρίζου αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, χαρακτήρισαν «προκλητική» τη στάση του Άρη και ιδιαίτερα εκείνη του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκου, τονίζοντας ότι σκοπός ήταν να τιμωρηθεί η ομάδα με αποκλεισμό της έδρας ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί στις 21 Νοεμβρίου, με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

«Θεωρούσαμε και δυστυχώς δικαιωθήκαμε ότι ο Άρης ήρθε για να τιμωρηθούμε εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι σχέσεις τους άλλωστε είναι άριστες. Ο πάγκος του Άρη ήταν περισσότερο όρθιος παρά καθιστός. Το γήπεδο έβραζε επειδή έβλεπε ότι η προκλητική στάση του Άρη έμενε ατιμώρητη. Περίμενα στη φυσούνα στο ημίχρονο για να προλάβω τις προκλήσεις και να μην τσιμπήσουμε και τιμωρηθούμε ενόψει Ολυμπιακού. Γι’ αυτό κατέβηκε και ο Μελισσανίδης.

Ο βοηθός προπονητής του Άρη κατευθυνόμενος στην φυσούνα έβριζε προς την εξέδρα. Δεν έχει καταγραφεί πουθενά αυτό, μια σπίθα αρκούσε για να εκραγεί η κατάσταση. Λειτουργήσαμε πυροσβεστικά, ο Νιαρχάκος ήταν η πέτρα του σκανδάλου. Στο ημίχρονο έβγαλαν εμπρηστική ανακοίνωση με 20.000 κόσμο στο γήπεδο που μπορούσε να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς.

Από την πλευρά της η δικηγόρος Ελευθερία Ρίζου τόνισε ότι: «Το παράπονο μου είναι ότι δεν είναι εδώ ο Άρης. Αυτή η σκηνοθεσία ήταν για να τιμωρηθούμε και να παίξουμε χωρίς κόσμο με τον Ολυμπιακό. Ο Μελισσανίδης στο ημίχρονο ήθελε να προλάβει τους παίκτες για να μην απαντήσουν στις προκλήσεις».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθρο«Εξετάζει» Αλεξανδρόπουλο η Μίλαν
Επόμενο άρθροΑΕΚ: Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα μήνα και πρόστιμο στο Μελισσανίδη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ