Άρης: Χωρίς Σχίζα, Πουλιανίτη κόντρα στον Προμηθέα

Με μία προπόνηση στο ««Nick Galis Hall» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα του (6/11, 20:00) με τον Προμηθέα στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Ο Γιάννης Καστρίτης δε συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Σταύρο Σχίζα λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στη γάμπα καθώς και τον Πουλιανίτη. Οι «κίτρινοι» θα αναχωρήσουν για την Πάτρα όπου και θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση πριν από την αναμέτρηση με τον Προμηθέα, το πρωί του Σαββάτου (6/11).

Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι: Σακούρ Τζούστον, Άντονι Κάουαν JR, Νίκος Καμάρας, Κυριάκος Πετανίδης, Έρικ Λόκετ, Όμηρος Νετζήπογλου, Ζίριους Γουίλιαμς, Ολιβιέ Χάνλαν, Τζέιμς Κέλι, Θωμάς Κώττας.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Βαγγέλης Σπυρίδης, ανέλυσε τον Προμηθέα και εστίασε στα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι «κίτρινοι», ενώ όπως είπε ο Άρης πρέπει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός.

«Παίζουμε με μία δυνατή ομάδα η οποία αγωνίζεται στο EuroCup. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, κάτι που κάναμε σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια, αν και δεν καταφέραμε να πάρουμε τις νίκες που θέλαμε. Ο Προμηθέας είναι μια ομάδα που τρέχει πάρα πολύ και θέλει να σκοράρει στα πρώτα 7 δευτερόλεπτα των επιθέσεων. Βασίζεται πολύ στο μακρινό σουτ. Σουτάρει με 39% από το τρίποντο στη Stoiximan Basket League. Έχει παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν, τόσο για ελεύθερα σουτ, όσο και για τους ψηλούς στη ρακέτα. Είναι η δεύτερη ομάδα στις ασίστ πίσω από τον Ολυμπιακό. Επίσης, έχει παίκτες οι οποίοι πηγαίνουν πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σ’ αυτό το κομμάτι».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠΑΟΚ: Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2024 ο Ζίβκοβιτς
Επόμενο άρθροΜπαίνουν οι βάσεις για το νέο γήπεδο του Άρη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ