«Εξετάζει» Αλεξανδρόπουλο η Μίλαν

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τη Μίλαν να παρακολουθεί την περίπτωση του νεαρού Έλληνα μέσου.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αποτελεί μία από τις μεγάλες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και στην Ιταλία αναφέρουν ότι η Μίλαν εξετάζει την περίπτωση του. Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα calciostyle.it, οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας σκέφτονται να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα και δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση του Έλληνα μέσου.

 «Ο γεννημένος το 2001 χαφ είναι ένας από τους παίκτες – κλειδιά του Γιοβάνοβιτς στο 4-2-3-1 και οι “Ροσονέρι” θα ήθελαν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις, έστω και αν το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίουτου 2024», αναφέρει το δημοσίευμα.

Στο συμβόλαιο του Αλεξανδρόπουλου δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποφασίσει το ποσό που επιθυμεί για την πώληση του ποδοσφαιριστή όταν τον προσεγγίσουν οι Ιταλοί.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΜπαίνουν οι βάσεις για το νέο γήπεδο του Άρη
Επόμενο άρθροΑΕΚ: «Ο Άρης ήρθε για να τιμωρηθούμε ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ