Ο Τσάβι αποχώρησε από την Αλ Σαντ, επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα στην ιστορία της, καθώς η Αλ Σαντ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το «διαζύγιο» με τον Τσάβι κι έτσι ο 41χρονος Ισπανός προπονητής, επιστρέφει στο «Καμπ Νόου», αυτή τη φορά με την ιδιότητα του προπονητή.

Μπαρτσελόνα και Τσάβι ήταν σε συζητήσεις όλο αυτό το διάστημα προκειμένου ο παλαίμαχος μέσος των «μπλαουγκράνα» να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, μετά την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν από την τεχνική ηγεσία. Μάλιστα, οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου, χρειάστηκε να ταξιδέψουν στο Κατάρ, προκειμένου να πείσουν την Αλ Σαντ να αποδεσμεύει τον Τσάβι και να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Τελικά, χρειάστηκε οι ιθύνοντες την Μπαρτσελόνα να πληρώσουν την ρήτρα αποδέσμευσης που είχε ο Τσάβι με τον σύλλογο του Κατάρ, η οποία ήταν στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο άνοιξε και ο δρόμος της επιστροφής για τον νεαρό προπονητή στη Βαρκελώνη.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού με τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρο Καλαφάτη
Επόμενο άρθροΔραματική πρόβλεψη Καπραβέλου σε ΣΚΑΪ: Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε εκατόμβη νεκρών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ