Άρης: Επιστροφή Λούμορ στην αποστολή, εκτός ο Μάνος ενόψει Βόλου

Με μία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δασυγένειο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό (7/11) αγώνα με τον Βόλο, με τον Δημήτρη Μάνο να μένει εκτός αποστολής, ενώ συμπεριλήφθηκε στα πλάνα Μάντζιου, ο Λούμορ.

Οι «κίτρινοι» θα αναχωρήσουν σήμερα για το Βόλο, ενόψει του αυριανού αγώνα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. (07/11), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας  (σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας) για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Denis Cesar De Matos, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Fabiano Leismann, Lucas Sasha, Brabec, Mancini, Ndiaye, Bertoglio, Sakic, Jeggo, Matilla, Sundgren, Hajrovic, Ganea, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΆννα Κορακάκη: Χάλκινο μετάλλιο στο Κύπελλο ISSF
Επόμενο άρθροSuper League 2 κατά ΕΡΤ: “Πρωτοφανής κίνηση, χουντική εντολή αποσιώπησης όσων συνέβαιναν στα γήπεδα”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ