Οι Νικς «σκούπισαν» και τους Μπακς

Τι κι αν οι Μπακς προηγήθηκαν ακόμα και με 21 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, οι Νικς έφεραν τούμπα την αναμέτρηση στο Μιλγούοκι κι επικράτησαν με 113-98, υποχρεώνοντας την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πέμπτη φετινή ήττα της στο NBA.

 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε μισή ώρα και τελείωσε τον αγώνα με 25 πόντους, επτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, ενώ ο Γκρέϊ Αλεν ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο με 22 πόντους, πριν «εξαφανισθεί» στην συνέχεια. Ο Χόλιντεϊ, ο οποίος επέστρεψε μετά από απουσία δύο εβδομάδων, δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και έμεινε στους 10 πόντους, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, σημείωσε τέσσερις πόντους και πήρε τρία ριμπάουντ.

Κορυφαίος για την ομάδα της Νέας Υόρκης, ήταν ο Ντέρικ Ρόουζ με 23 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, ενώ εξαιρετικοί ήταν ο Ραντλ με 32 πόντους και 12 ριμπάουντ, αλλά και ο Αρ Τζέϊ Μπάρετ με 20 πόντους.

Ο επόμενος αγώνας των Μπακς θα γίνει τα ξημερώματα (σ.σ. ώρα Ελλάδας) της Δευτέρας με αντίπαλο τους Ουίζαρντς στην Ουάσινγκτον, ενώ την επομένη, τα «ελάφια» θα μεταβούν στον Λευκό Οίκο, για να συναντήσουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάϊντεν.

Τα αποτελέσματα του NBA

Ντιτρόιτ-Μπρούκλιν 90-96

Ουάσινγκτον-Μέμφις 115-87

Ορλάντο-Σαν Αντόνιο 89-102

Μιλγουόκι-Νέα Υόρκη 98-113

Τορόντο-Κλίβελαντ 101-102

Μινεσότα-ΛΑ Κλίπερς 84-102

Γκόλντεν Στέιτ-Νέα Ορλεάνη 126-85

Σακραμέντο-Σάρλοτ 140-110

Πόρτλαντ-Ιντιάνα 110-106


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠρωταθλητής Ευρώπης ο Βαζαίος
Επόμενο άρθροΑκόμη μία ανανέωση συνεργασίας για τον ΠΑΟΚ που επέκτεινε το συμβόλαιο του Γιάννη Μιχαηλίδη μέχρι το 2025.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ