Μπακασέτας: Τρεις εβδομάδες εκτός γράφουν στην Τουρκία, χάνει το Κόσοβο με Εθνική

της Σμαρώ Παύλου

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν ο άτυχος της χθεσινής (6/11) αναμέτρησης της Τράμπζονσπορ με την Μπεσίκτας, καθώς τραυματίστηκε, με τον Τούρκο δημοσιογράφο της Fanatik, Γκοκμέν Οζκάν, να αναφέρει ότι ο Έλληνας διεθνής θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Έντονη είναι η ανησυχία στο στρατόπεδο της Εθνικής Ομάδας, με τον Τζον Φαν Σιπ να χάνει, όπως φαίνεται, για τα δύο τελευταία παιχνίδια της φάσης των προκριματικών του Μουντιάλ με Ισπανία (11/11) και Κόσοβο (14/11) τον Τάσο Μπακασέτα, σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο της Fanatik, Γκοκμέν Οζκάν.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος προερχόταν από (διαφορετικό) τραυματισμό, στην επιστροφή του στην Τράμπζονσπορ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς αγωνίστηκε μόλις μισή ώρα στην αναμέτρηση της με την Μπεσίκτας.

Έπειτα από ένα σκληρό τάκλιν που δέχθηκε από τον Γκεζάλ στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης, παρότι αρχικά γύρισε στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπόρεσε τελικά να συνεχίσει, με αποτέλεσμα να γίνεται αλλαγή στο 31ο λεπτό και τον Σιώπη να παίρνει τη θέση του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Τούρκου ρεπόρτερ, ο αρχηγός της Εθνικής τέθηκε νοκ-άουτ για τρεις εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τα παιχνίδια με Ισπανία (11/11) και Κόσοβο (14/11) στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Αναμένεται ωστόσο και το επίσημο ιατρικό πόρισμα της μαγνητικής, στην οποία θα υποβληθεί εντός της Κυριακής (7/11).


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΈντονη κριτική στον Σόλσκιερ
Επόμενο άρθροΑντετοκούνμπο: «Ένα παιδί από τα Σεπόλια έφτασε στον Λευκό Οίκο»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ