Νίκη του Ντάλας με buzzer beater του Ντόντσιτς

της Σμαρώ Παύλου

Με ένα απίστευτο buzzer beater του Λούκα Ντόντσιτς, οι Μάβερικς νίκησαν στο Ντάλας τους Σέλτικς με 107-104, μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση για τπο εφετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Ο Σλοβένος άσος, τελείωσε τον αγώνα με 33 πόντους, εννέα ριμπάουντ και πέντε ασίστ, όντας για ακόμη μία βραδυά ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του.

Οι «Κέλτες» βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο με 17 πόντους, όμως με αντεπίθεση διαρκείας, έφεραν το ματς «στα ίσα». Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η νίκη θα κριθεί στην παράταση, ο Ντόντσιτς ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων με το τέλος του χρόνου, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς. Πολύ καλή απόδοση για τους γηπεδούχους, είχε και ο Κρίσταπς Πορζίνγκις 21 πόντους κι επτά ριμπάουντ, ενώ από την ομάδα της Βοστώνης ξεχώρισε ο Τζέισον Τέιτουμ με 32 πόντους και 11 ριμπάουντ.

    Σε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Ντένβερ-Χιούστον      95-94

Μαϊάμι-Γιούτα        118-115

Σικάγο Φιλαδέλφεια   105-114

Ντάλας-Βοστώνη       107-104

Φοίνιξ-Ατλάντα       121-117

Πόρτλαντ-ΛΑ Λέϊκερς  105-90


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚορωνοιός: Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι γιατροί της Θεσσαλονίκης – κάθε εφημερία είναι χειρότερη από την προηγούμενη
Επόμενο άρθροΝέος προπονητής του Προμηθέα Πάτρας ο Ηλίας Ζούρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ