«Πέταξε» βαθμούς στην Ριζούπολη η ΑΕΚ, επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ

της Σμαρώ Παύλου

Δύο εβδομάδες πριν από το ντέρμπι κορυφής της 10ης αγωνιστικής της Super League με τον Ολυμπιακό (21/11) στο ΟΑΚΑ (μεσολαβεί η διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων), η ΑΕΚ απέτυχε να φτάσει στην 7η εφετινή της νίκη και μετά από 4 σερί «τρίποντα» αναδείχθηκε ισόπαλη, 2-2, με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη κι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί, έστω και προσωρινά, στην κορυφή μετά από 9 αγωνιστικές (ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό, που παίζει την Κυριακή με τον Ιωνικό και με νίκη θα βρεθεί στο +3).

Διαιτητής: Ζοάο Πινέιρο

Κίτρινες: Μπαξεβανίδης, Ιωαννίδης, Ντεντάκης, Κάστρο – Τζαβέλλας, Αραούχο

Οι συνθέσεις:

 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τζανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες (32΄ λ.τρ. Ντεντάκης), Άλβες, Φατιόν, Κάστρο, Παμλίδης (90΄ Παπαγεωργίου), Μαρτίνεζ (81΄ Ματέι), Τσιλούλης, Ιωαννίδης (89΄ Φαν Λα Πάρα)

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Ρότα (84΄ Μισλέν), Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι (72΄ Χατζισαφί), Σιμόες (84΄ Σιμάνσκι), Λε Ταλέκ (66΄ Ανσαριφάρντ), Γκαρσία (72΄ Αμραμπατ), Μάνταλος, Τσούμπερ, Αραούχο.

«Τριάρα» του ΠΑΣ επί του Παναιτωλικού

Μετά από τέσσερις ισοπαλίες και 2 ήττες (σ.σ. τελευταία φορά που είχε πανηγυρίσει ήταν στις 18/09 εναντίον του Παναθηναϊκού), ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στα «τρίποντα», επικρατώντας του Παναιτωλικού με 3-0, ο οποίος γνώρισε την 5η σερί ήττα του και 6η στα τελευταία επτά ματς (έχει και μία ισοπαλία).

Η «σεμνή τελετή» στους «Ζωσιμάδες» ουσιαστικά κρίθηκε σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στο πρώτο μέρος, όταν οι Ηπειρώτες πέτυχαν δύο γκολ, αρχικά με το πέναλτι του Εραμούσπε στο 33΄ και στη συνέχεια με τον Περέα (37΄), ο οποίος επέστρεψε στα γκολ μετά από 16 αγώνες! Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου τα πάντα τελείωσαν με το τρίτο γκολ από τον αρχηγό του ΠΑΣ, Γιάννη Κάργα.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος

Κίτρινες: Περέα – Μαλής

Οι συνθέσεις:

 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (68΄ Τριάδης), Εραμούσπε, Κάργας, Πέερσμαν, Καραχάλιος (85΄ Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι (62΄ Οικονομόπουλος), Σνάιντερ (69΄ Μορέιρα), Μιλιντσεάνου, Περέα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης, Μπακαδήμας, Λούι (46΄ Καρέλης), Κορνέλιους, Φλόρες, Χουχούμης (52΄ Μπελεβώνης), Τσιγγάρας, Μαλής, Ντουάρτε, Βέργος

Ανεβαίνει ο ΟΦΗ, «καταρρέει» ο Ατρόμητος

Ο ΟΦΗ του Νίκου Νιόπλια επιβεβαίωσε την ανοδική τροχιά που βρίσκεται, επικρατώντας με 2-0 του Ατρόμητου στο Ηράκλειο, υποχρεώνοντας το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου στην 6η εφετινή του ήττα.

«Υπεύθυνος» στο μεγαλύτερο βαθμό για την 2η νίκη των Κρητών, που αποτέλεσε και το πρώτο «τρίποντο» στην έδρα τους, στα τέσσερα τελευταία ματς (έχουν και ισάριθμες ισοπαλίες) ήταν ο Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος μέσα σε τρία λεπτά στο ξεκίνημα του ματς σκόραρε δύο φορές (7΄, 10΄), με τους γηπεδούχους να μην μπορούν ν΄ αντιδράσουν και να γνωρίζουν «μοιραία» την 6η εφετινή τους ήττα σε 9 ματς (ακόμη δεν έχουν πετύχει νίκη)!

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης

Κίτρινες: Ντουρμισάι, Διαμαντής, Μαρινάκης – Μπεντινέλι

Οι συνθέσεις:

 ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Λάμπρου (85΄ Πασαλίδης), Φαν Ντάινεν (64΄ Καμάου), Βούρος, Διαμαντής, Γκαγέγκος, Ντουρμισάι, Τοράλ (78΄ Ναμπί), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Καστελάνο (46΄ Κλωναρίδης), Βασιλαντωνόπουλος (46΄ Κιβρακίδης), Χατζηϊσαΐας, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Χαρίσης (71΄ Ντένις), Σάλομον, Μπεντινέλι (71΄ Σπιριντόνοβιτς), Μουνίθ (85΄ Κωτσόπουλος), Κουλούρης


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΝέος προπονητής του Προμηθέα Πάτρας ο Ηλίας Ζούρος
Επόμενο άρθροΤότεναμ: Ο Κόντε έγινε ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής μετά τους Γκουαρδιόλα και Κλοπ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ