Super League Interwetten: Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Αστέρας – Λαμία 0-1: Με αυτογκόλ του Γκαρθία πανηγύρισε σημαντικό διπλό

Το διπλό πήρε η Λαμία, η οποία επικράτησε 1-0 του Αστέρα στο Θεοδώρος Κολοκοτρώνης για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten με αυτογκόλ του Ρούμπεν Γκαρθία στο 27′.

Τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Λαμία. Η ομάδα του Φθιώτιδας επικράτησε 1-0 του Αστέρα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με αυτογκόλ του Ρούμπεν Γκαρθία στο 27ο λεπτό για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι Αρκάδες πίεσαν στο δεύτερο μέρος για να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως η Λαμία κατάφερε να κρατήσει το τρίποντο.

Έτσι, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, η Λαμία επέστρεψε στις νίκες και έφτασε τους εννέα πόντους και συγκατοικεί μαζί με τον Αστέρα, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε μακριά από τη νίκη.Να σημειωθεί πως ξανά στην προηγούμενη αγωνιστική η Λαμία πήρε πόντο κόντρα στον Ατρόμητο με αυτογκόλ του Παπαδόπουλου, ενώ ο Αστέρας έμεινε ισόπαλη στο ματς με τον ΠΑΣ πάλι με αυτογκόλ.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-3: Ο Κούρτιτς “εκτέλεσε” τους πράσινους στη Λεωφόρο και έδωσε τη νίκη στον Δικέφαλο

Ο Κούρτιτς με δύο γκολ, ένα πέναλτι, και μια απίστευτη εκτέλεση φάουλ πέτυχε δύο γκολ στη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-1 επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. Οι “πράσινοι” είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μαουρίσιο.

Ο ΠΑΟΚ με έναν εκπληκτικό Κούρτιτς ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έφυγε με μια σπουδαία νίκη, 3-1 επί του Παναθηναϊκού στην κατάμεστη Λεωφόρο από 15.000 φίλους των πράσινων.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε το τρίποντο και παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας την ώρα που ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα στη Λεωφόρο και έχει μείνει αρκετα μακριά από την πρώτη πεντάδα.

Πρωταγωνιστής για τον ΠΑΟΚ ήταν φυσικά ο Κούρτιτς ο οποίος σκόραρε δις, με εκτελέσεις, την πρώτη από τα έντεκα βήματα και τη δεύτερη με υπέροχο φάουλ από τα αριστερά. Ο Παναθηναϊκός ισοφαρίσει προσωρινά το σκορ με τον Μαουρίσιο.

Βόλος – Άρης 1-2: Κίτρινο τρίποντο σε επεισοδιακό ματς στο Πανθεσσαλικό

Σε ένα επεισοδιακό ματς που είχε ένταση στο χορτάρι και στις κερκίδες και διεκόπη για σχεδόν μία ώρα, ο Άρης αποδείχτηκε πιο ανθεκτικός και πήρε σπουδαίο τρίποντο στο Πανθεσσαλικό, επικρατώντας 2-1 του εξαιρετικού φέτος Βόλου.

Το ματς στο Πανθεσσαλικό το βράδυ της Κυριακής τα είχε όλα. Γκολ, αποβολές, ευκαιρίες, ένταση στο χορτάρι και στις εξέδρες και διακοπή για σχεδόν μία ολόκληρη ώρα, με το φινάλε να βρίσκει μόνο μία ομάδα να χαμογελάει και αυτή ήταν ο Άρης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν πιο αποτελεσματική και ουσιαστική στο εκτός έδρας μπρα ντε φερ με τον Βόλο και αυτό της έδωσε το πολύτιμο τρίποντο, επικρατώντας με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Οι κίτρινοι βρήκαν δύο γκολ μέχρι το 46′ με όμορφα πλασέ μέσα από την περιοχή των Εντιαγέ και Γκαρσία, με τους γηπεδούχους να μειώνουν μεν με τον Όροζ στο 48′ αλλά να μην μπορούν να πετύχουν κάτι περισσότερο στη συνέχεια και να μένουν χωρίς νικηφόρο αποτέλεσμα για τέταρτο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος (2 ισοπαλίες – 2 ήττες σε αυτό το διάστημα).

Ολυμπιακός – Ιωνικός 1-0: Ο Μασούρας έδωσε τη λύση

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Ιωνικού χάρη στο γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 17ο λεπτό για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten με τους ερυθρόλευκους να είναι στην κορυφή στο +3 από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του την ήττα της Πέμπτης στο Europa League. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Ιωνικού με τον Γιώργο Μασούρα να είναι ο πρωταγωνιστής, σκοράροντας το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης στο 17ο λεπτό. Οι ερυθρόλευκοι δεν έπιασαν το μάξιμουμ της απόδοσής τους, ωστόσο μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μόνος του και είναι στο +3 από τη δεύτερη ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός στη 10η αγωνιστική φιλοξενείται από την Ένωση στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι κορυφής. Ο Ιωνικός μετά από αυτή την ήττα έμεινε στους εννέα πόντους.

Ο Ολυμπιακός είχε τρεις αναγκαστικές αλλαγές στο παιχνίδι, καθώς έφυγαν με ενοχλήσεις από τον αγωνιστικό χώρο οι Κούντε, Παπασταθόπουλος και Γκάρι Ροντρίγκες.

Είχαν προηγηθεί το Σάββατο οι αγώνες:

ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3-0

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 2-2


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΓορτυνία: Μοναστηριακός – Ιστορικός Τουρισμός στην 36η PHILOXENIA
Επόμενο άρθροΤο 12ο φεστιβάλ τουριστικών ταινιών Αμοργού δείχνει το δρόμο της ανάπτυξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ