Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης τίμησε τον Νίκο Γκάλη

Το βραβείο Επιτεύγματος Ζωής – Lifetime Achievement Award – απένειμε στον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλη ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Το βραβείο απονεμήθηκε στο πλαίσιο των «Τράπεζα Κύπρου – Man of the Year Awards 2021», που πραγματοποιήθηκαν στη Λεμεσό.

Η ιστορία δεν γράφεται από τους πολιτικούς, αλλά κυρίως από εκείνους οι οποίοι μέσα από τα επιτεύγματά τους γράφουν ιστορία, τόνισε κατά την διάρκεια της τελετής ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, αναφέροντας ότι:

«Θα ήθελα θερμά να συγχαρώ για την επιβράβευση αυτών που μας κάνουν περήφανους στο εξωτερικό, που μας κάνουν περήφανους στο εσωτερικό.

Θέλω θερμά να συγχαρώ και όλους όσοι έχουν για όλα αυτά τα χρόνια, τα 20, βραβευθεί επαξίως ως αποτέλεσμα της προσφοράς τους, είτε της επιστημονικής είτε της αθλητικής είτε γενικότερα της παρουσίας τους, που έκαναν τη χώρα μας περήφανη.

Παρακολούθησα προηγουμένως το βίντεο. Κάποιοι είχαν την καλοσύνη να μου γράψουν και μερικά λόγια, ξεχνώντας ότι η ιστορία δεν γράφεται από τους πολιτικούς αλλά κυρίως από εκείνους οι οποίοι μέσα από τα επιτεύγματά τους γράφουν ιστορία.

Και ένας τέτοιος θρύλος, ένας άνθρωπος που έγραψε ιστορία είναι και ο Νίκος Γκάλης, τον οποίον απόψε επαξίως, ορθώς έχουν επιλέξει οι κριτές να βραβεύσουν.

Να παρακαλέσω τον κ. Γκάλη να προσέλθει για να του απονεμηθεί το ελάχιστο, που είναι και η αναγνώριση της διοργανώτριας εταιρείας αλλά και της Κυπριακής Πολιτείας, της σημαντικής προσφορά του, όταν η Ελλάδα, μικρή στην Ευρώπη στο μπάσκετ, μεγαλουργούσε ως αποτέλεσμα της δικής σας παρουσίας».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ Αστον Βίλα ανακοίνωσε τον Στίβεν Τζέραρντ
Επόμενο άρθροΣυμφωνία του ΠΑΟΚ με Μάντζαρη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ