Ολυμπιακός: Έρχεται στην Ελλάδα ο Έισι

Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακό θα βρίσκεται αύριο (11/11) στην Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Ένα οικογενειακό πρόβλημα καθυστέρησε για λίγες μέρες την άφιξη του Κουίνσι ‘Εισι στην Ελλάδα, ωστόσο ο Αμερικανός θα φτάσει στη χώρα μας αύριο το βράδυ (11/11).

Το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού θα περάσει την Παρασκευή (12/11) τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αλλά δε θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες μιας και η αποστολή θα βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη για τον αγώνα με τη Ζενίτ (12/22 – 19;00).

Ο Αμερικανός ψηλός τις πρώτες μέρες θα ακολουθήσει ένα κάπως πιο εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης προκειμένου να βρει ρυθμό με ομαλό τρόπο. Το ντεμπούτο λογικά θα γίνει την επόμενη εβδομάδα για λίγα λεπτά αφού υπάρχουν διπλές υποχρεώσεις κόντρα στην Αναντολού Εφές εκτός έδρας (17/11) και στο ΣΕΦ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (19/11). Εν συνεχεία ακολουθεί το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο (22/11).


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠώς καταπολεμά η Ε.Ε. την κλιματική αλλαγή
Επόμενο άρθροΈγκλημα και υποκρισία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ