PAOK Action: Σημαντική κίνηση στήριξης στο Ειδικό Ψυχαγωγικό Κέντρο Α.μεΑ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μαζί με τη χορηγό εταιρεία της, την KLEEMANN, προχώρησαν στη δωρεά μιας ειδικής πλατφόρμας για την προσβασιμότητα στο Ειδικό Ψυχαγωγικό Κέντρο Α.μεΑΔ στη Θεσσαλονίκη.

 Το παρών στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/11) έδωσαν οι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου Στέφαν Σβαμπ και Σίντζι Καγκάβα , ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ.Ευάγγελος Χρυσοχόος, ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου KLEEMANN κ.Ιωάννης Σανιδιώτης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης κ.Χάρης Αηδονόπουλος.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μαζί με τον Χορηγό της την KLEEMANN επισκέφτηκαν το Ειδικό Ψυχαγωγικό Κέντρο Α.μεΑ Δ. Θεσσαλονίκης και όπου προχώρησαν στην Δωρεά και εγκατάσταση μίας ειδικής πλατφόρμας για την προσβασιμότητα στον Κέντρο

 Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προσέφεραν δώρα στους ωφελούμενους του Κέντρου, ξεναγήθηκαν στους χώρους και ενημερώθηκαν για την λειτουργία του. Το Ειδικό Ψυχαγωγικό Κέντρο απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών με νοητική υστέρηση, κινητικές δυσκολίες, αισθητηριακές αναπηρίες, αυτιστικά στοιχεία και σκοπός του προγράμματος είναι η πλήρης συμμετοχή τους σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας και η αρμονική συνύπαρξή τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

 Για την επίτευξη του σκοπού αυτού το PAOK Action με την KLEEMANN προχώρησαν σε τοποθέτηση της ειδικής πλατφόρμας/αναβατόριο στο Κέντρο, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την προσβασιμότητα των ωφελούμενων και προσφέροντάς τους ίσες ευκαιρίες στην κοινωνική ζωή.

 «Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο»


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΕΣΘ: Ερωτηματικό με τα μη αποδεκτά πιστοποιητικά των Βαλκανικών Χωρών!
Επόμενο άρθροΝέα ήττα για Μπακς, δεύτερος πασέρ στην Ιστορία της ομάδας ο Giannis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ