Πρώτο «διπλό» για τον ΠΑΟΚ και σημαντική νίκη για τον Ιωνικό

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το πρώτο του διπλό στο Champions League απέναντι στη Νίμπουρκ με 71-75 και μπήκε ξανά στο… κόλπο της πρόκρισης, κάνοντας ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο από το -15.

Μετά το θετικό αποτέλεσμα με τη Γαλατάσαραϊ, ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας, και δεύτερη φετινή ευρωπαϊκή του νίκη απέναντι στη Νίμπουρκ με 71-75 .

Με αυτόν τον τρόπο οι Θεσσαλονικείς παραμένουν μέσα στα σενάρια πρόκρισης και βλέπουν με αισιοδοξία τον δεύτερο γύρο, αφού υπερκάλυψαν και τη διαφορά με τους Τσέχους έχοντας χάσει με 1 πόντο στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου. Όλα αυτά έχοντας κάνει την ανατροπή από το -15 στις αρχές της τέταρτης περιόδου.

Αντβέρπ – Ιωνικός Νικαίας 87-90: Μεγάλο «διπλό» με Τζέρμαν και Χουγκάζ

Την ώρα που στις τάξεις του Ιωνικού επικρατεί έντονη ανησυχία με την είδηση της «εξαφάνισης» του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Τσάπα, οι Νικαιώτες παρατάχθηκαν στο Βέλγιο γνωρίζοντας πως δεν είχαν περιθώριο για ήττα κόντρα στην Αντβέρπ, κάνοντας rotation οκτώ παικτών.

Εν τέλει, επικράτησαν με 87-90, δίχως να καταφέρουν να καλύψουν τη διαφορά της ήττα (81-92) στο κλειστό του Πλάτωνα και διατήρησαν ζωντανές τις όποιες ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ιωνικός ανέβηκε στο 2-3 στην κατάταξη, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Γιουτζίν Τζέρμαν (37 πόντοι, 7/11 δίποντα, 7/15 τρίποντα, 2/3 βολές) ενώ καθοριστικός ήταν και ο Νίκος Χουγκάζ (25 πόντοι, 4/11 δίποντα, 5/5 τρίποντα, 2/2 βολές, 9 ριμπάουντ), ο οποίος πέτυχε μεγάλο τρίποντο για το 87-88 στα 16″ για το φινάλε ενώ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα από τη γραμμή των βολών, κερδίζοντας φάουλ από τον Τζέιλεν Χαντς στα 2″ για το τέλος.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΈγκλημα και υποκρισία
Επόμενο άρθροΉλιος της Κύπρου, Σεφαραδίτικο Φεγγάρι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ