Σταμάτη: «Υπέρτατη τιμή το εθνόσημο»

Η Εβίνα Σταμάτη επιστρέφει στην εθνική μετά από τρία χρόνια για να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην προσπάθεια για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2023. «Είναι υπέρτατη τιμή, μεγάλη χαρά και ευτυχία που φοράω τη φανέλα με το εθνόσημο και ακούω τον εθνικό ύμνο,» δήλωσε η έμπειρη διεθνής γκαρντ στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) πριν τους αγώνες του πρώτου «παράθυρου» με Μεγάλη Βρετανία (11/11) και Πορτογαλία (14/11).  

Η Εβίνα Σταμάτη δήλωσε: «Είναι ένα νέο ξεκίνημα με νέους στόχους για την Εθνική Γυναικών. Ξεκάθαρα πρωταρχικός μας στόχος είναι η πρόκριση». Η πρεμιέρα των υποχρεώσεων της Εθνικής Γυναικών γίνεται στο Μάντσεστερ απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία (Πέμπτη, 21:30). «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα. Η αντίπαλος μας διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Παρόλα αυτά εμείς είμαστε έτοιμες να ανταποκριθούμε. Με δεδομένο ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος πρέπει να προσαρμοστούμε πάρα πολύ γρήγορα στο πλάνο του προπονητή μας. Είμαστε σε καλό δρόμο και απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία θα διεκδικήσουμε τη νίκη».

Επόμενος σταθμός για την ελληνική ομάδα θα είναι η Ξάνθη εκεί που ως γηπεδούχος την Κυριακή θα φιλοξενήσει την Πορτογαλία (18:00). «Στην συνέχεια έχουμε τον αγώνα με την Πορτογαλία στην έδρα μας, στην Ξάνθη. Η περιφέρεια πάντα δείχνει ότι είναι δίπλα στα αθλητικά δρώμενα και είναι κάτι που το θέλουμε. Περιμένουμε τον κόσμο και τα παιδιά να έρθουν να δουν ένα ωραίο παιχνίδι. Καλούμε τον κόσμο της Ξάνθης να έρθει να μας δει και να ευχαριστηθούμε μαζί τον αγώνα».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Θ.Καράογλου – Λ.Μπακούρα για τις νέες περιοχές που θα ενταχθούν στο δίκτυο φυσικού αερίου εντός του 2021
Επόμενο άρθροΕΣΘ: Ερωτηματικό με τα μη αποδεκτά πιστοποιητικά των Βαλκανικών Χωρών!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ