De Telegraaf: «Ο Φαν’τ Σιπ συνεχίζει έως το EURO 2024 στην Ελλάδα»

Περί ανανέωσης του συμβολαίου του Τζον Φαν’τ Σιπ στην Εθνική μας ομάδα κάνει λόγο σε σημερινό της ρεπορτάζ (11/11) η ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf».

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως «ο Τζον Φαν’τ Σιπ έχει ακόμα λίγες πιθανότητες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ελλάδα. Ανεξάρτητα, όμως, από το αποτέλεσμα, ο Ολλανδός τεχνικός είναι χαρούμενος που θα συνεχίσει έως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2024».

Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει ρεπορτάζ έτερου ολλανδικού site, του «Voetbalzone.nl» που αναφέρει ότι «η ΕΠΟ θα ήθελε να συνεχίσει με τον Φαν’τ Σιπ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Μάρτιο του 2022» φιλοξενώντας εν συνεχεία δηλώσεις του ομοσπονδιακού μας τεχνικού.

Ο Ολλανδός τεχνικός, λοιπόν, φέρεται να δηλώνει πως «μου αρέσει και θέλω να συνεχίσω στην Ελλάδα και θα το συζητήσουμε μετά τα ματς με Ισπανία και Κόσοβο» σπεύδοντας να επισημάνει πως «πρέπει  να δείξουμε κάτι ενάντια σε αυτές τις δύο χώρες, γιατί όλα τα συναισθήματα εδώ στην Ελλάδα, η διάθεση μπορούν απλά να αλλάξουν. Αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΟι σκέψεις Φαν’τ Σιπ για τον αγώνα με Ισπανία
Επόμενο άρθροΜπαχτσέσεχιρ – Ηρακλής 86-66

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ