Μπαχτσέσεχιρ – Ηρακλής 86-66

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Ηρακλή, η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 86-66 από την Μπαχτσέσεχιρ, έχοντας το μυαλό περισσότερο στο ντέρμπι της Κυριακής για το ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στον Άρη.

Εκτός της νέας ήττας, ο Κώστας Μέξας, είδε τον Γιάννη Κουζέλογλου να αποχωρεί τραυματίας στο τέλος της τρίτης περιόδου και να έχει ένα σημαντικό πρόβλημα ενόψει της συνέχειας. Πρώτος σκόρερ για τον Ηρακλή ήταν ο Γούλριτζ με 17 πόντους (7/7διπ., 1/3τρ.),  ακολούθησε ο Ντάγκλας με ακόμα ένα πληθωρικό παιχνίδι (14π., 7ριμπ., 7ασ.) και ο Λιντς πρόσθεσε 12 πόντους. Για την τουρκική ομάδα πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπαϊγκιούλ με 18 πόντους. Χαώδης η διαφορά στα τρίποντα με 12/25 για τους γηπεδούχους και 4/27 για τον Ηρακλή.

Με αυτή τη νίκη η Μπαχτσέσεχιρ εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου, έχοντας ρεκόρ 5-0, ενώ ο Ηρακλής παρέμεινε χωρίς νίκη. Στην τελευταία αγωνιστική (17/11) ο Ηρακλής υποδέχεται τη Μόρναρ Μπαρ, ενώ η τουρκική ομάδα φιλοξενεί τη Λέιντεν.

Δεκάλεπτα: 24-19, 45-34, 62-47, 86-66


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροDe Telegraaf: «Ο Φαν’τ Σιπ συνεχίζει έως το EURO 2024 στην Ελλάδα»
Επόμενο άρθροΜήνυμα αισιοδοξίας από το εκθεσιακό τουριστικό «δίδυμο» Philoxenia-Hotelia, που επιστρέφει δυναμικά στις 12 με 14 Νοεμβρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ