Το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου συμμετέχει δυναμικά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και την Marathon Expo!

Θεσμικός Υποστηρικτής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 & 14 Νοεμβρίου, θα είναι το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου.

Ταυτόχρονα το Υφυπουργείο Τουρισμού συμμετέχει με δικό του σταντ (αρ. 55) στην έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, Marathon Expo www.athensclassicmarathonexpo.gr . Μαζί με το υφυπουργείο στην έκθεση θα είναι και οι τρείς σημαντικότερες δρομικές διοργανώσεις της Κύπρου: ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ (https://www.limassolmarathon.com ), 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας (https://larnakamarathon.com) και 23ος Logicom Cyprus Marathon (www.logicomcyprusmarathon.com).

Όλοι οι δρομικοί αγώνες της Κύπρου έχουν καταστεί πολύ δημοφιλείς στους δρομείς από Κύπρο, Ελλάδα, Ευρώπη αλλά και από όλον τον κόσμο.

Στο σταντ του Υφυπουργείου θα κληρωθούν πλούσια δώρα. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην κλήρωση, θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην είσοδο της έκθεσης.

Όλοι οι δρομείς του φετινού Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και των μικρότερων δρομικών αποστάσεων της διοργάνωσης, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Κύπρο ως δρομικό προορισμό, μέσω του σταντ, e-newsletter, αλλάκαι του ειδικού φυλλαδίου που θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό εγγραφής τους.

Περισσότερα για την Κύπρο ως δρομικό προορισμό στο www.visitcyprus.com


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚαπράβελος: και 100 κλίνες ΜΕΘ να ανοίξουν δεν θα φτάνουν
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: Δεν θα υπάρξει ξανά άλλο lockdown

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ