Ελλάδα – Ισπανία 0-1: Ήττα από τους ανώτερους φιλοξενούμενους και τέλος το όνειρο του Μουντιάλ

Δεν τα κατάφερε η Εθνική. Η Ελλάδα ηττήθηκε 1-0 απέναντι στην Ισπανία για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το παιχνίδι καθόρισε ο Σαράμπια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης.

Έτσι, η ομάδα του Τζον Φαν Σιπ είπε αντίο στο όνειρο του Κατάρ, αφού δεν μπορεί με κάποιο τρόπο να διεκδικήσει έστω τη 2η θέση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Βρίσκεται στην 3η θέση στο -6 από τη Σουηδία και στο -7 από την πρωτοπόρο Ισπανία. Αδιάφορο πλέον το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στο Κόσοβο, ενώ οι Ισπανοί με τους Σουηδούς θα παλέψουν στο μεταξύ τους παιχνίδι για την κορυφή.

Η Ισπανία ήταν ανώτερη στο παιχνίδι, είχε την κατοχή και βρήκε και το γκολ στο πρώτο μέρος. Η Εθνική προσπάθησε να φανεί πιο ανταγωνιστική στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως να καταφέρει να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν το ματς και πήραν εν τέλει και το τρίποντο.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Γούτας, Γιαννούλης, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Μάνταλος, Μασούρας (46′ Τζόλης), Παυλίδης (46′ Δουβίκας).

Ισπανία: Σιμόν, Καρβαχάλ, Ίνιγκο Μαρτίνεθ (89′ Αθπιλικουέτα), Λαπόρτ, Γκαγιά, Γκάβι (65′ Μπούσκετς), Ρόδρι, Κόκε, Ντε Τομάς (57′ Ροντρίγκο), Μοράτα (65′ Φορνάλς), Σαράμπια (57′ Όλμο)


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΕΟΚ: Ο Λιόλιος κάνει οικονομικό έλεγχο
Επόμενο άρθροΜεγάλη Βρετανία – Ελλάδα 66-73: Με το δεξί στα προκριματικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ