Επαφές Αυγενάκη με υψηλόβαθμα στελέχη των FIFA, UEFA και απάντηση στην ΕΠΟ

Επαναλαμβανόμενες επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA και της UEFA, για την κατάσταση ανωμαλίας και όσα διαμείβονται στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το τελευταίο διάστημα, είχε σήμερα Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Ο κ. Αυγενάκης, επιπλέον, είχε συνεχείς επικοινωνίες με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα και με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την αντιεγκληματική πολιτική, Λευτέρη Οικονόμου, σχετικά με την πορεία των ενδελεχών ερευνών της υπόθεσης εκφοβισμού του Προέδρου Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων -μέσω της καταστροφής του αυτοκινήτου του- και τη συνακόλουθη παραίτησή του από μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Όσο για την υβριστική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, «πρόκειται για ένα ακόμα αυτογκόλ, που απλώς επιβεβαιώνει εμφατικά το κλίμα σήψης εντός της ΕΠΟ, από την οποία σπεύδουν να απομακρυνθούν, παραιτούμενοι, οι υγιείς άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Στο νοσηρό περιβάλλον θα μπει τέλος».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣάκκαρη: «Το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου είναι ο ψυχολόγος»
Επόμενο άρθροΦαν΄τ Σιπ: «Η ώρα για το επόμενο βήμα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ