Marca: «Το ματς με Κανάρια ίσως να ήταν το τελευταίο του Ιβάνοβιτς ως προπονητή της Μπασκόνια»

Το ματς με την Γκραν Κανάρια ίσως να ήταν το τελευταίο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στο «τιμόνι» της Μπασκόνια, όπως αναφέρει με δημοσίευμά της η «Marca».

Μπορεί οι Βάσκοι να παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενα ματς και να ήταν ανταγωνιστικοί σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά στο φινάλε έφυγαν και πάλι με «σκυμμένα τα κεφάλια», γνωρίζοντας την ήττα με 83-77.

Πλέον, η ομάδα της Βιτόρια μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία εννέα ματς που έχει δώσει εντός κι εκτός συνόρων (στην Liga Endesa έχει 1-5 και 0-4 στην Euroleague) και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η διοίκηση αυτή την φορά δεν θα μείνει με «σταυρωμένα χέρια».

Ο Ιβάνοβιτς διανύει την τρίτη του θητεία στον πάγκο της Μπασκόνια (2000-2005 και 2008-2012 οι δύο προηγούμενες) και σε περίπτωση που απομακρυνθεί θα έχει διανύσει τη συντομότερη στο «τιμόνι» του συλλόγου.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠρώτη νίκη της Πριβιλέτζιο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο
Επόμενο άρθροΠανελλήνιο ρεκόρ (100μ. πεταλούδα) νεανίδων η Δαμασιώτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ