Παρέλασε και βραβεύτηκε η Ολυμπιακή ομάδα

Τα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας που εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο βρέθηκαν σήμερα (14/11) στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου αποθεώθηκαν από τον κόσμο για την προσπάθειά τους.

Κορυφαία ονόματα παρέλασαν στον χώρο όπου τελέστηκαν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες και μέχρι σήμερα εξακολουθεί ν΄ αποτελεί πηγή έμπνευσης για αθλητές/τριες απ΄ όλο τον πλανήτη.

Ο Εμμανουήλ Καραλής, ο Κώστας Δουβαλίδης, η Ελένη Πόλακ, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, η Ειρήνη Βασιλείου, ο Μιχάλης Αναστασάκης, η Ραφαέλα Σπανουδάκη, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, η Κυριακή Φιλτισάκου και η Παναγιώτα Τσινοπούλου και οι προπονητές Γιώργος Πομάσκι, Χρήστος Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Κώστας Βογιατζάκης, Ιωάννα Σιώμου, Θανάσης Δεληγιάννης, Άρης Βισκαδουράκης και Παναγιώτης Μαρκιανίδης παρέλασαν με τη συνοδεία ομάδας παιδιών που είχαν την ελληνική και ολυμπιακή σημαία την ώρα που από τα ηχεία του σταδίου ακουγόταν το “Ας κρατήσουν οι χοροί” του Διονύση Σαββόπουλου.

Τη βράβευση στους αθλητές/τριες και στους προπονητές τους έκαναν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Πέρα από τ΄ αναμνηστικά βραβεία οι αθλητές έλαβαν από ένα στεφάνι ελιάς, σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΑσημένιο μετάλλιο η Θένια Σαρβανάκη (-63κ.) στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων, 5ος ο Σολακίδης στους έφηβους (-51κ.)
Επόμενο άρθροΤο… σερί τους οι Κλίπερς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ