Στ. Καλαφάτης: “Τιμούμε την υπέρτατη θυσία των Κασσανδρινών, την προσφορά τους στην Εθνεγερσία των Ελλήνων”

Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη στις εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου του Ολοκαυτώματος της Χερσονήσου Κασσάνδρας κατά το 1821

Στις εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου του Ολοκαυτώματος της Χερσονήσου Κασσάνδρας κατά το 1821, στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής, παρέστη σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ως Εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά την Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ποτίδαιας χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ.κ. Νικοδήμου, την Επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των πεσόντων, σε δήλωσή του ο κ. Καλαφάτης τόνισε:  

Τιμούμε σήμερα την υπέρτατη θυσία των Κασσανδρινών, την προσφορά τους στην Εθνεγερσία των Ελλήνων.

Υποσχόμαστε ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν θα μείνουμε πιστοί στις προσταγές τους και στο καθήκον αυτών που έμειναν ανυποχώρητοι.

Στις απειλές και προκλήσεις που δεχόμαστε από τους ταραξίες της γειτονιάς μας, απαντούμε: Δεν υποχωρούμε. Δεν παραχωρούμε το παραμικρό από τα δίκαια και δικαιώματά μας σε γη, αέρα και θάλασσα. Επιζητούμε την Ειρήνη και τη φιλία με όσους γείτονές μας σέβονται τις αρχές των Διεθνών Συνθηκών, του Διεθνούς Δικαίου και του Δικαίου της θάλασσας”.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠανελλήνιο ρεκόρ (100μ. πεταλούδα) νεανίδων η Δαμασιώτη
Επόμενο άρθροΚαλαφάτης: «Ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών στηρίζει πρωτοβουλίες που ενισχύουν το τουριστικό άνοιγμα της χώρας στο διεθνές περιβάλλον»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ