Κορωνοιός: Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση για τους ανεμβολίαστους;

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες και όπως δείχνουν από την πορεία της πανδημίας ολικό lockdown δεν θα έχουμε. Οι οποίες συζητήσεις, προτάσεις και σκέψεις για την επιβολή μέτρων θα αφορούν κυρίως για τους ανεμβολίαστους.

Επομένως, εφόσον η πανδημία συνεχίσει να προελαύνει με τους ίδιους ρυθμούς, πιέζοντας το Σύστημα Υγείας, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό ότι, οι ανεμβολίαστοι, θα βρεθούν αντιμέτωποι με ολικό lockdown.

Τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση;

Σε αυτή την περίπτωση ελεύθερη πρόσβαση αναμένεται να έχουν μόνο, όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, στα φαρμακεία. Σε ότι έχει να κάνει με τα καταστήματα τροφίμων και σούπερ μάρκετ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απαιτείται rapid test για την είσοδο τους. Η περίπτωση αυτή έχει πολλές δυσκολίες, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται βέβαιο ότι εφόσον χρειαστεί το μέτρο θα εφαρμοστεί.

Τέλος να σημειώσουμε ότι οι ανεμβολίαστοι θα έχουν πρόσβαση και στην εργασία τους, τηρώντας τα υφιστάμενα μέτρα ασφαλείας και τα διαγνωστικά τεστ όπως ορίζονται μέχρι σήμερα.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΕρντογάν: Για πρώτη φορά μιλά για ενδεχόμενο ήττας και αποχώρησής του – Η αναφορά σε Τροία και Όμηρο
Επόμενο άρθροΑπονεμήθηκαν τα βραβεία του 62ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ