Μουγκουρούθα και Μπαντόσα στον… ισπανικό ημιτελικό

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και η Πάουλα Μπαντόσα θ΄αναμετρηθούν στον… ισπανικό ημιτελικό των WTA Finals, που φιλοξενούνται στην Γκουαδαλαχάρα του Μεξικού. Νικήτρια στο Ρολάν Γκαρός το 2016 και στο Γουίμπλεντον το 2017, η Μουγκουρούθα εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τον ημιτελικό, επικρατώντας της Εσθονής, Ανέτ Κονταβέϊτ με 6-4, 6-4 μετά από αγώνα διάρκειας μίας ώρας και 28 λεπτών.

    Από την πλευρά της, η Κονταβέϊτ, έχει προκριθεί στον δεύτερο ημιτελικό και περιμένει την Μαρία Σάκκαρη ή την Λευκορωσίδα, Αρίνα Σαμπαλένκα, οι οποίες θ΄ αναμετρηθούν στις 03.30 τα ξημερώματα της Τρίτης (σ.σ. ώρα Ελλάδας) με την νικήτρια να παίρνει την πρόκριση.

    Αξίζει να σημειωθεί, ότι όποια από τις Μπαντόσα και Μουγκουρούθα, προκριθεί, θα γίνει η -μόλις- δεύτερη Ισπανίδα με συμμετοχή σε ημιτελικό Masters, μετά την Αράντσα Σάντσεθ, η οποία στην διοργάνωση του 1993, ηττήθηκε από την Γερμανίδα, Στέφι Γκράφ στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

    Στον άλλο αγώνα της ημέρας, που ήταν ένας τσεχικός «εμφύλιος», η Καρολίνα ΠΛίσκοβα, νίκησε με 0-6, 6-4, 6-4 την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, όμως αμφότερες αποκλείσθηκαν από την συνέχεια του τουρνουά.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΜπολτ: «Θα μπορούσα να νικήσω στο Τόκιο»
Επόμενο άρθροStoiximan Basket League: MVP της 7ης αγωνιστικής ο Κέλι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ