Στον άσο Ελλάδα και Κόσοβο-Μόλις 1.388 φίλαθλοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ

Η Ελλάδα αναδείχτηκε ισόπαλη με το Κόσοβο (1-1) στο τελευταίο ματς των προκριματικών του Μουντιάλ και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση προβληματίζοντας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προηγήθηκε στο σκορ με το υπέροχο γκολ του Μασούρα αλλά σπατάλησε πολλές ευκαιρίες και έδωσε στη συνέχεια στους φιλοξενούμενους την ευκαιρία να απειλήσουν.

Το γκολ του Μασούρα δεν έφερε την… άνοιξη για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε εν συνεχεία έχασε αρκετές ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα και τελικά έδωσε την ευκαιρία στο Κόσοβο να φτάσει στην ισοφάριση και ακόμα και να διεκδικήσει τη νίκη χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες στο φινάλε. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν μπόρεσε για τρίτο σερί παιχνίδι κόντρα στο Κόσοβο να κερδίσει.

Μόλις 1.388 εισιτήρια κόπηκαν για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της γαλανόλευκης σε αυτή την προκριματική φάση απέναντι στο Κόσοβο, όπου δυστυχώς δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα. Το τελικό 1-1 έφερε πικρία στους λιγοστούς ηρωικούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να συμπαρασταθούν στον Τζον Φαν Σιπ και τους ποδοσφαιριστές του.

Γκολ: 44′ Μασούρας/76′ Ραχμάνι

Κίτρινες: 28′ Σχάλα, 58′ Μουρίκι

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος, Χατζηδιάκος, Γούτας, Τζαβέλλας (80′ Παυλίδης), Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Πέλκας (80′ Βρουσάι), Μάνταλος, Μασούρας (86′ Λημνιός), Δουβίκας (66′ Τζόλης).

ΚΟΣΟΒΟ: Μούριτς, Βοϊβόντα, Ραχμάνι, Φαζίλι, Αλίτι, Ιντρίζι (86′ Καστράτι), Σχάλα (71′ Χαλίμι), Λοσάι (46′ Ζέγκροβα), Μπερίσα, Ράτσιτσα (80′ Σελιμανί), Μουρίκι.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΜουντιάλ 2022: Ποιες ομάδες θα βρεθούν στο Κατάρ
Επόμενο άρθροΘρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: «Έφυγε» η Βάσω Μπεσκάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ