Η προτεινόμενη νέα σύνθεση της ΕΕΑ

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, συζητείται σήμερα η πρόταση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για τη νέα σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ως πρόεδρος προτείνεται να παραμείνει ο Νικόλαος Τζουλάκης, συνταξιούχος ανώτερος δικαστικός λειτουργός, με αναπληρωτή τον Χρήστο Κουμπή, συνταξιούχο ανώτατο δικαστικό λειτουργό.

Ως αντιπρόεδρος προτείνεται η Αριστέα Σινανιώτη, καθηγήτρια του εμπορικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με αναπληρωτή τον Χαράλαμπο Τσιλιώτη, επίκουρο καθηγητή του συνταγματικού δικαίου, του δημόσιου διεθνούς Δικαίου και του δικαίου της ευρωπαϊκής ένωσης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Ως μέλη της νέας ΕΕΑ προτείνονται οι εξής:

*  Σπυρίδων Τσαντίνης, με αναπληρωτή τον Χρήστο Καπετάνο, αμφότεροι δικηγόροι παρ’ Αρείω Πάγω με εξειδίκευση και εμπειρία σε θέματα δικαίου εταιρειών.

* Νικόλαος Γερακάρης, με αναπληρώτρια την Ευαγγελία Παπανδρέου, αμφότεροι δικηγόροι παρ’ Αρείω Πάγω με εξειδίκευση και εμπειρία σε θέματα αθλητικού δικαίου.

* Ηλίας Αρκούδης, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Πανόπουλο, αμφότεροι πτυχιούχοι οικονομικής κατεύθυνσης και κάτοχοι άδειας άσκησης επαγγέλματος οικονομολόγου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

* Ιωάννης Ράλλης, συνταξιούχος ιδιωτικού τομέα, πρώην διεθνής διαιτητής καλαθοσφαίρισης, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Μπατσίλα, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού.

* Μιχαήλ Κουρέτας, εν ενεργεία διεθνής διαιτητής υδατοσφαίρισης, με αναπληρωτή τον Εμμανουήλ Μίαρη, δικηγόρο και πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ