Αγγλία: Ανανεώνει ο Σάουθγκεϊτ με υπερδιπλάσιες αποδοχές

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα να βάλει την υπογραφή του σε νέα συμφωνία με την Αγγλική Ομοσπονδία, που θα τον κρατήσει στον πάγκο των «Τριών Λιονταριών» μέχρι το EURO του 2024. Στα 6 εκ. λίρες οι ετήσιες αποδοχές του.

Στα χέρια του η Εθνική Αγγλίας αναμφισβήτητα ανέκτησε την χαμένη της περηφάνια. Στην πρώτη του διοργάνωση ως πρώτος προπονητής της, την οδήγησε μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ τον περασμένο Ιούλιο έφτασε λίγα πέναλτι μακριά από την κορυφή της Ευρώπης στο EURO 2020.

Φαίνεται λοιπόν πως έφτασε η ώρα για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να εξαργυρώσει αυτές τις επιτυχίες, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με την FA μέχρι τον Ιούλιο του 2024. Ταυτόχρονα, ο Άγγλος κόουτς θα δει τις ετήσιες απολαβές του να εκτοξεύονται στα 6 εκατομμύρια λίρες, από τα 2,5 εκατομμύρια που λάμβανε με το τωρινό συμβόλαιο, το οποίο και θα εξέπνεε μετά το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής των «Τριών Λιονταριών» δήλωσε σχετικά με την πρόταση που του έχει ήδη υποβληθεί:

«Ο μοναδικός λόγος που ακόμα δεν έχουμε αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με την Ομοσπονδία είναι ότι θεώρησα σωστό πως έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και αμέσως μετά στην διεκδίκηση της πρόκρισης για το Μουντιάλ. Τώρα που όλα αυτά τελείωσαν θεωρώ πως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάτσουμε στο τραπέζι με την FA, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω ότι θα είναι καθόλου πολύπλοκο».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΥπογράφτηκε η μεταφορά της Ολυμπιακής Αίθουσας Ξιφασκίας από το Ελληνικό στα Ιωάννινα
Επόμενο άρθροΤα αποτελέσματα του ΝΒΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ