Αντετοκούνμπο: «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την πίεση, κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στη συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, αναφέρθηκε και στη Ναόμι Οσάκα και στις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Γιαπωνέζα και του θύμισαν όσες έχει περάσει ο ίδιος.

Η συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο περιοδικό GQ, το οποίο τον ανέδειξε αθλητή της χρονιάς, θα μας προσφέρει πολλά και διάφορα.

Το Athletic δημοσίευσε μία νέα ατάκα του Greek Freak, ο οποίος αναφέρεται στην περίπτωση της Ναόμι Οσάκα και των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Αναφέρεται στην πίεση που της ασκείται, αλλά και εκείνη που αισθάνεται ο ίδιος, όχι μόνο για να παίξει καλά, αλλά και για να «κουβαλήσει» στους ώμους του την Ελλάδα. Όπως κάνει η Οσάκα με την Ιαπωνία.

Όσα είπε στο GQ ο Αντετοκούνμπο:

«Ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά στα 18 μου. Όταν είσαι τόσο νέος και κάνεις κάτι τέτοιο, ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της πίεσης επειδή στο τέλος της ημέρας, δεν πρέπει μόνο να παίζεις καλά και να είσαι ο καλύτερος, έχεις και έναν μεγάλο χορηγό που πρέπει να κουβαλάς στους γ@μ@μένους ώμους σου. Έχει την πατρίδα της, την Ιαπωνία που πρέπει να κουβαλάει στους ώμους της (σ.σ.: μιλώντας για τον Οσάκα). Ή την Ελλάδα, στη δική μου περίπτωση. Έχεις όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους οποίους πρέπει να φροντίσεις».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ