Εκτός αγώνων έως τα μέσα του επόμενου χρόνου ο Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι απίθανο να αγωνιστεί έως τα μέσα του επόμενου χρόνου, αλλά ο κάτοχος 20 γκραν σλαμ δεν σκέφτεται ακόμη να αποσυρθεί, μολονότι υπέστη τραυματισμούς για δύο σεζόν και συνεχίζει ν’ αντιμετωπίζει προβλήματα.

Αφού έφτασε στα ημιτελικά στο Australian Open του 2020, ο Ελβετός σταρ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, αλλά μια επιπλοκή στην αποθεραπεία του τον ανάγκασε να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

«Θα ήμουν έκπληκτος αν κατάφερνα να παίξω το νέο χρόνο στο Γουίμπλεντον», τόνισε σχετικά ο 40χρονος, πλέον, «βασιλιάς» στην ιστοσελίδα της χώρας του «Le Matin». Ο Φέντερερ επέστρεψε στο ATP Tour, στο Κατάρ, τον Μάρτιο, αλλά και πάλι αντιμετώπισε πρόβλημα με τα γόνατα του.

Εφτασε στους «16» του Ρολάν Γκαρός, χάνοντας από τον Ματέο Μπερετίνι και στα προημιτελικά στο Γουίμπλεντον, όπου αποκλείστηκε από τον Χούμπερτ Χούρκατς. Ωστόσο, δεν έχει εμφανιστεί από τότε σε κάποιο τουρνουά, αφού υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση για άλλο πρόβλημα στο γόνατο, που υπέστη στο γήπεδο με το γρασίδι.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη Πρέσβη και Προξένου της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου
Επόμενο άρθροΘεσμική συνάντηση Super League και ΠΣΑΤ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ