Με νέες ασφαλείς μπασκέτες αντικαθίστανται οι παλιές και ακατάλληλες στους ανοιχτούς χώρους του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Συνεχίζονται από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης οι βελτιώσεις σε χώρους άθλησης, αναψυχής και σε σχολικά συγκροτήματα με την αντικατάσταση των μπασκετών που δεν πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, μετά από τεχνικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο συνεργείο σε συνολικά 143 μπασκέτες που είναι τοποθετημένες σε 78 διαφορετικά σημεία (χώροι άθλησης, σχολεία κλπ) του δήμου μας, ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλιών και ακατάλληλων προς χρήση με νέες πιστοποιημένες και ασφαλείς.

[easingslider id=”6707″]

Ήδη αντικαταστάθηκαν οι πρώτες μπασκέτες στην Άνθεια και σε σχολεία και ανοιχτά γήπεδα στις Φέρες, ενώ τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι εργασίες αντικατάστασης στην Αλεξανδρούπολη.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η ασφαλής άθληση μικρών και μεγάλων στους ανοιχτούς χώρους του Δήμου μας, ενθαρρύνοντας παράλληλα την αθλητική δραστηριότητα των συνδημοτών μας.

Προηγούμενο άρθροΕδώ Πολυτεχνείο!
Επόμενο άρθροΚαβάλα: Η τεχνολογική εξέλιξη μέσα από ένα ψηφιακό βίντεο κινουμένων σχεδίων δυο νέων που κέρδισε το πρώτο βραβείο στη Μπιενάλε της Φλωρεντίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ