Ετοιμάζει άγαλμα έξω από το γήπεδο της για τον Μαραντόνα η Νάπολι

Γνωστό έγινε πριν από μερικές ότι προσωπικά αντικείμενα του Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς επίσης σπίτια και αυτοκίνητα που ανήκαν σε αυτόν, θα βγουν σε δημοπρασία που θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου μετά από δικαστική απόφαση.

Η Νάπολι από την πλευρά της, μετά την μετονομασία του «Σαν Πάολο», σε «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» ετοιμάζει άγαλμα προς τιμήν του «Ντιεγκίτο», το οποίο θα τοποθετηθεί έξω από το γήπεδο της.

Το εν λόγω άγαλμα, το οποίο θα είναι στο φυσικό μέγεθος του «Θεού», θα αποκαλυφθεί στις 28 Νοεμβρίου και θα παρουσιαστεί τρεις μέρες μετά την συμπλήρωση ενός έτους, από τον θάνατο του Μαραντόνα, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Λάτσιο.

Ο Μαραντόνα αγωνίστηκε στη Νάπολι, από το 1984 μέχρι το 1991. Κατέγραψε στο ενεργητικό του 257 συμμετοχές και πέτυχε 115 γκολ, ενώ έδωσε 41 ασίστ. Με την φανέλα της ομάδας της Νότιας Ιταλίας ο «Ντιεγκίτο» κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ιταλίας, ένα Κύπελλο UEFA και το Σούπερ Καπ Ιταλίας.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΑνανεώνει με Σαλάχ η Λίβερπουλ
Επόμενο άρθροATP: Ποινή αποκλεισμού ως και τρία έτη για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ