ΠΑΟΚ: Πρόκριση στο ρελαντί για το τμήμα ανδρών, ιστορική νίκη για τις γυναίκες

Τα δύο τμήματα του Δικεφάλου, άνδρες και γυναίκες, ήταν σε καλή βραδιά και σημείωσαν νίκες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που συμμετέχουν.

Όσον αφορά το γυναικείο τμήμα:

Νίκη-μισή πρόκριση πήρε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας του κερδίζοντας στο Βέλγιο την Αστερίξ Μπέβερεν με 3-0 για τους «32» του Women’s CEV Cup.

Συνεπής στο ραντεβού του με την ιστορία ήταν ο ΠΑΟΚ με τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου να επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη με νίκη-μισή πρόκριση. Οι «ασπρόμαυρες» όντας ανώτερες από τις παίκτριες της Αστερίξ, συνάντησαν δυσκολίες μόνο στο πρώτο σετ το οποίο και κατέκτησαν με ολική ανατροπή στο φινάλε του.

Στη συνέχεια δεν συνάντησαν καμία αντίσταση, και τελικά πήραν με σχετική άνεση τα δύο επόμενα σετ και τη νίκη (0-3) και πλέον η ρεβάνς αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Το τμήμα ανδρών του ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «32» του CEV Challenge Cup που κέρδισε με 3-0 σετ τη Μίντλεφαρτ στο PAOK Sports Arena.

Έχοντας στην «πλάτη» του το 3-0 του πρώτου αγώνα στη Δανία, ο ΠΑΟΚ είχε ουσιαστικά πετύχει τη μισή πρόκριση πριν τη ρεβάνς, γεγονός που επέτρεψε τον Έλληνα τεχνικό να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation, λαμβάνοντας υπόψιν παράλληλα και τον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό (20/11, 17:00).


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ LG συμμετέχει στην Xenia 2021, την έκθεση θεσμό για τα ξενοδοχεία και τον κλάδο του Τουρισμού
Επόμενο άρθροΗ Θεσσαλονίκη υποδέχεται την 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ