Άρης: Χωρίς Σούντγκρεν και Φαμπιάνο κόντρα στον ΠΑΣ

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten, ο Άρης υποδέχεται στην έδρα του τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/11, 19.30) με τον Άκη Μάντζιο να μην υπολογίζει στους Φαμπιάνο και Σούντγκρεν, αλλά έχει κανονικά στην αποστολή τον Λόπεθ.

Στους απόντες συμπεριλαμβάνονται και οι Μπερτόγλιο και Λούμορ ενώ επέστρεψε στην αποστολή ο Μάνος και έτσι ο Άκης Μάντζιος έχει να μετρά επιστροφές, αλλά και απουσίες.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/11), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

 Η αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

 Cuesta, Denis Cesar De Matos, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Lucas Sasha, Brabec, Mancini, Ndiaye, Sakic, Jeggo, Matilla, Benalouane, Cristian Lopez, Hajrovic, Ganea, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης.

 * Οι Φαμπιάνο και Μάριος Σιαμπάνης θα βρίσκονται αύριο το απόγευμα (17:30) στην ARIS F.C. Boutique για υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τον κόσμο της ομάδας.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΤο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης συνεργάζονται με αφορμή τη 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροCOP26: το ΕΚ αξιολογεί το Σύμφωνο της Γλασκώβης για το κλίμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ