Στη Φορτούνα Σιτάρντ ο Σάμαρης

Η Φορτούνα Σιτάρντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 32χρονος διεθνής μέσος είχε μείνει ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, βρίσκοντας ποδοσφαιρική στέγη στην Eredivisie για τους επόμενους έξι μήνες. Ο ολλανδικός σύλλογος στην ανακοίνωσή του δεν αναφέρει κάτι για οψιόν αγοράς.

Ο Σάμαρης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τα εξής: “Πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα περιπέτεια. Είμαι στην Ολλανδία εδώ και λίγες ημέρες και μου αρέσει εδώ.

Είχα μια υπέροχη περίοδο στην Πορτογαλία. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα περιπέτεια και θα κάνω τα πάντα για να είμαι σημαντικός για την ομάδα”.

Ο Σάμαρης αγωνίστηκε στην Μπενφίκα επτά χρόνια, καταγράφοντας συνολικά 196 συμμετοχές, με απολογισμό 6 γκολ και 10 ασίστ, κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα ένα κύπελλο και δύο λιγκ καπ.

Ο προπονητής της Φορτούνα αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής ανέφερε μεταξύ άλλων: “Έχουμε πάρει πολύ ποιότητα με τον Ανδρέα, κανονικά ένας παίκτης του βεληνεκούς δεν είναι ορατός για εμάς. Μας έκανε μια εξαιρετική εντύπωση τις προηγούμενες ημέρες, τόσο σαν παίκτης αλλά και σαν προσωπικότητα.

Είναι ένας απόλυτος επαγγελματίας και παρά τη θαυμάσια καριέρα του, είναι ακόμα πεινασμένος. Ωστόσο η συγκέντρωσή μας είναι επικεντρωμένη στις επιθετικές ενισχύσεις, δεν είχαμε τέτοιον τύπο ποδοσφαιριστή”.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠροκλητική καμπάνια του Υπουργείου Τουρισμού της Τουρκίας
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη Τύπου για το υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου για τον αθλητισμό αναψυχής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ