Ο Ινφαντίνο βλέπει βελτίωση στα ανθρώπινα δικαιώματα στο Κατάρ

Ένα χρόνο πριν την έναρξη του Μουντιάλ στο Κατάρ, η FIFA θέλησε να κάνει έναν απολογισμό της κατάστασης σχετικά με το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στη Μέση Ανατολή και στον αραβικό κόσμο.

«Θα διασκεδάσουμε, να είμαστε όλοι μαζί σε ένα μέρος», δήλωσε ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο. «Οι φίλαθλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου σε οκτώ στάδια τελευταίας τεχνολογίας. Ανυπομονούμε να έχουμε την ευκαιρία να φέρουμε κοντά ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα».

Και πρόσθεσε: «Αυτό που βλέπω εδώ είναι μια χώρα που ετοιμάζεται να υποδεχθεί όλο τον κόσμο και κάθε οπαδό, αλλά και ψάχνει για το πού χρειάζονται βελτιώσεις και κάνει συγκεκριμένα βήματα για να το κάνει σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, ιδιαίτερα σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ευημερία των εργαζομένων».

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA Κατάρ 2022 θα ξεκινήσει στο στάδιο Al Bayt, το οποίο θα εγκαινιαστεί σε λίγες μέρες, όταν το Κατάρ θα αντιμετωπίσει το Μπαχρέιν στον εναρκτήριο αγώνα του Αραβικού Κυπέλλου Κατάρ 2021.

Την ίδια μέρα, το Στάδιο 974 (Ras Abu Το Aboud) θα λειτουργήσει για πρώτη φορά, αφήνοντας μόνο μία από τις οκτώ εγκαταστάσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου -το στάδιο Lusail, έδρα του τελικού- να ανοίξει στις αρχές του επόμενου έτους.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΜόσιαλος: υπάρχει ανησυχία διεθνώς για τη νέα παραλλαγή του κορονοϊού
Επόμενο άρθροΑθανάσιος Τσακρής : είναι πιθανό η Όμικρον να έχει ήδη επισκεφτεί την χώρα μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ