Οδυνηρή ήττα για τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, στο +6 ο Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ υπέστη οδυνηρή ήττα 2-0 από τον Ατρόμητο (μία σαφώς υποδεέστερη ομάδα που έχει ως στόχο την παραμονή), φανερώνοντας τις γνωστές, σοβαρές αδυναμίες, στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και το σκοράρισμα. Ο Δικέφαλος πληγώθηκε μάλιστα από ένα δικό του παιδί, τον Ευθύμη Κουλούρη, που σημείωσε και τα δύο γκολ του ματς, σκοράροντας μετά από δύο χρόνια. Οι Περιστεριώτες πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (84′ Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης (73′ Ντένιτς), Μουνίθ (84′ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο (62΄Σίντκλεϊ), Κούρτιτς, Σβαμπ (62′ Μουργκ), Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (81΄Εσίτι), Μπίσεσβαρ (73′ Σφιντέρσκι), Ακπόμ.

Στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί νίκησε με 3-2 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και αποσπάστηκε με διαφορά έξι βαθμών στην κορυφή της κατάταξης, μετά τη 10η αγωνιστική της Super League.

Το σκορ άνοιξε ο Αγκιμπού Καμαρά στο 1ο λεπτό, ισοφάρισε ο Αραούχο στο 12′ και ακολούθησαν τα δύο γκολ του Μαροκινού που έκριναν την αναμέτρηση στο 35′ και το 70′. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αραούχο στο 79′.

Στο άλλο παιχνίδι της χθεσινής ημέρας, ο Παναιτωλικός πήρε μια πολύτιμη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο, επικρατώντας με 1-0, χάρη στον κεραυνό του Ντέιμπι Φλόρες στο 65ο λεπτό.

Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης 1-0

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης (90΄ Μπακοδήμος), Χουχούμης, Αντούνες, Καρέλης (81΄ Μεντόσα), Μπαρμπόσα (81΄ Λούι), Κορνέλιους, Ντουάρτε, Φλόρες, Μόρσεϊ, Μαλής

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τζ. Φέστα): Κότσαρης, Ντεντάκης, Μπρούνο Άλβες, Τουτουαρίμα (52΄ Ματέι Φλορεντίν), Μπαξεβανίδης, Φατιόν (82΄ Ντάουντα), Κάστρο, Παμλίδης, Μαρτίνες (59΄ Σλίβκα), Τσιλούλης (82΄ Φαν Λα Πάρα), Ιωαννίδης


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΑθανάσιος Τσακρής : είναι πιθανό η Όμικρον να έχει ήδη επισκεφτεί την χώρα μας
Επόμενο άρθροΓιαννακός: οι νεκροί από κορωνοϊό είναι περισσότεροι από τους νεκρούς όλων των άλλων παθήσεων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ