Ανανεώνει με Σαλάχ η Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει να πιέζει τη διοίκηση της Λίβερπουλ για να ολοκληρώσει άμεσα τις επαφές με τον Μοχάμεντ Σαλάχ για το νέο συμβόλαιο. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ταξίδεψε στην Αγγλία ο μάνατζερ του, Ραμί Αμπάς, ο οποίος συναντήθηκε με τη διοίκηση για το συγκεκριμένο θέμα για τους «κόκκινους».

Ο Σαλάχ, ο οποίος μεταγράφηκε στη Λίβερπουλ από τη Ρόμα το 2017, έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και η αγγλική ομάδα θέλει να τον «δέσει» έως το καλοκαίρι του 2025. Από την πλευρά του Ο Σαλάχ θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του, αρκεί να του δοθεί ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια στην Premier League και του Champions League, ζητώντας 500 χιλιάδες λίρες ως εβδομαδιαίες αποδοχές.

Σύμφωνα με το «TeamTalk» οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, καθώς η διοίκηση έχει αποδεχθεί τις απαιτήσεις του Σαλάχ και έως το τέλος του χρόνου θα έχει υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, λύνοντας έτσι ένα κρίσιμο θέμα για το σχεδιασμό της αγγλικής ομάδας.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ WTA «ανησυχεί» για την ασφάλεια της Σουάι Πένγκ
Επόμενο άρθροΕτοιμάζει άγαλμα έξω από το γήπεδο της για τον Μαραντόνα η Νάπολι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ