ATP: Ποινή αποκλεισμού ως και τρία έτη για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Η ATP, όπως δημοσίευσε η γαλλική L’Equipe, παίρνει μέτρα κατά των παικτών που θα προσκομίζουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και μάλιστα με αυστηρότατες ποινές.

Η Ένωση Επαγγελματιών τενιστών αναγνωρίζει το γεγονός ότι το Australian Open επιβάλλει τον εμβολιασμό στους παίκτες για να αγωνιστούν, ενώ παράλληλα από την πλευρά έκανε ξεκάθαρο ότι θα δείξει μηδενική ανοχή σε εκείνους που θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν πλαστά στοιχεία για την κατάσταση του εμβολιασμούς τους.

Οι παίκτες που θα πέσουν σε αυτό το παράπτωμα αναμένεται να τιμωρηθούν, βάσει κώδικα συμπεριφοράς που αντίκειται στην ακεραιότητα του παιχνιδιού, με πρόστιμο 100.000$ ως και με με ποινή αποκλεισμού από τα τουρνουά ATP και ATP Challenger, μέχρι 3 έτη (ανάλογα την περίπτωση).

H ATP τονίζει ότι το θέμα του εμβολιασμού είναι αρκετά ευαίσθητο και επιβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να πείσει όλους τους παίκτες να εμβολιαστούν.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΕτοιμάζει άγαλμα έξω από το γήπεδο της για τον Μαραντόνα η Νάπολι
Επόμενο άρθροGiannis: «Οι συμπαίκτες μου με φωνάζουν “GQ”»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ