Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου

Ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Νίκος Παπαϊωάννου

Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11:00, στην Αίθουσα της Συγκλήτου του ΑΠΘ (Κτίριο Διοίκησης-7ος όροφος), με θέμα την ενημέρωση για το υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου, με τίτλο: «Αθλητικός Εθελοντισμός, Αθλητισμός Αναψυχής και Άθληση για Όλους, Πνευματικός Αθλητισμός, Ηλεκτρονικός Αθλητισμός (e-sports), Εργασιακός Αθλητισμός και λοιπές τροποποιήσεις της αθλητικής νομοθεσίας».

Στη Συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ, Καθηγητής Γεώργιος Τζέτζης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του ΑΠΘ, Καθηγητής Χαράλαμπος Τσορμπατζούδης, ο Πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ στις Σέρρες, Αν. Καθηγητής Μιχάλης Νικολαΐδης και η Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Στη Συνέντευξη Τύπου θα γίνει ενημέρωση για το προτεινόμενο νομοσχέδιο και τις πολλαπλές αρνητικές συνέπειες που θα επιφέρει η ψήφισή του στις πανεπιστημιακές σπουδές, στον ελληνικό αθλητισμό, στη δημόσια υγεία και την ποιότητα ζωής των πολιτών, κ.ά.

Κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις. Για την είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣτην Κύπρο σήμερα ο Πάπας Φραγκίσκος
Επόμενο άρθροΠρος απαγόρευση των αεροπορικών ταξιδιών στην ΕΕ από χώρες της νότιας Αφρικής λόγω της νέας παραλλαγής του κορονοϊού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ